Op 1 mei aanstaande ben ik 25 jaar de trotse eigenaar van Dierenboetiek Reinken! Wat is die tijd voorbij gevlogen. 

En wat is er veel veranderd in de loop der jaren... Waar ik begon als jonge moeder met een zoontje van 9 maanden oud, ben ik nu super trots op mijn vier volwassen kinderen. Waar er vroeger nog volop dieren te koop waren in Dé Dierenboetiek, ben ik 8 jaar geleden gestopt met deze verkoop om impulsaankopen tegen te gaan. Waar vroeger nog veel honden- en kattenbrokken nagenoeg zónder vlees op de planken lagen, hebben wij nu een assortiment met producten die veel gezonder zijn voor jouw huisdier. Waar 22 jaar lang alleen Dé Dierenboetiek in Den Haag bestond, is daar in 2016 ook Dierenboetiek Rokkeveen in Zoetermeer bijgekomen.

Maar er is ook heel veel hetzelfde gebleven.... Nog steeds met plezier aan het werk. Nog steeds een vertrouwde vaste klantenkring. Nog steeds hoge service. Nog steeds leuke collega's op de winkelvloer. Nog steeds kennis in huis. Nog steeds passie voor het vak!

Nu bestaat Dierenboetiek Reinken Den Haag 25 jaar en is het tijd voor een metamorfose. Voor het eerst in al die jaren zullen wij tijdelijk de winkel sluiten om grondig te gaan verbouwen. Maandag 15 april gaan wij dicht om op donderdag 25 april geheel vernieuwd weer open te gaan.

Dus... zorg dat je genoeg in huis hebt voor jouw favoriete huisdier rondom Pasen! Bel 070 3468436 en bestel en laat tot vrijdag 12 april jouw boodschappen gratis thuisbezorgen in Den Haag. 

Tijdens de verbouwing staat Dierenboetiek Rokkeveen voor jou klaar in Winkelcentrum Rokkeveen Zoetermeer. Tegenover de ingang van Albert Heijn. Quirinegang 69 A.

Houd onze Facebookpagina en deze site in de gaten voor de vorderingen van de verbouwing. 

Tot ziens bij Dé Dierenboetiek!

Benita van Wegen